Pomozimo Lani

Radomir Raša Perin, Predrag Kostin i Predrag Mastilović, tri fotografa, 70 fotografija i velika želja da jedna mala devojčica pobedi opaku bolest.
Podelite događaj
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
U ambijentu srednjovekovne tvrđave Ram Lovački savez Srbije u subotu 10 oktobra, organizovao je prodajnu izložbu, a celokupan iznos prikupljenih sredstava u iznosu od 400.000 dinara ide za lečenje male Lane Jovanović.
Na platou ispred tvrđave izložbu su otvorili predsednik Lovačkog saveza Srbije Bratislav Ćirković, zamenik predsednika opštine Veliko Gradište i predsednik LU „Golub“ iz ovog grada Slađan Marković i fotografi koji su ustupili fotografije.
U svom obraćanju istakli su veliku želju i nadu da mala Lani brzo ozdravi, da zajedno sa roditeljima bude gost Velikog Gradišta, Ramske tvrđave, Srebrnog jezera, a kad poraste postane član Lovačkog saveza Srbije, najstarije organizacije koja ovom prilikom pokazuje odgovornost i humanost, zajedno sa svim humanim ljudima koji su u subotu to učinili kupovinom fotografija na temu lova i prirode.
Događaj podržali: Opština Veliko Gradište, Turistička organizacija opštine Veliko Gradište, TOYOTA Srbija, Savez sokolara Srbije, Ilija Elezović predsednik lovačkog saveza Kosova i Metohije, lovačka udruženja sa teritorije opštine Veliko Gradište „Golub“ i „Fazan“ i porodica Nikolić iz Bariča.
Pomozimo Lani slanjem SMS poruke: upišimo 808 i pošaljimo SMS na 3030
Podelite događaj
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vreme obilaska tvrđave:

Svim danima od 10.00 – 20.00

Ramska tvrđava
Ramska bb
12209 Ram
Tel: 012 663 179
E-mail: info@ramskatvrdjava.rs

Nosilac projekta Udruženje „Biseri Dunava i Đerdapa“

Copyright © 2021. Ramska tvrđava. Sva prava zadržana.

Shopping Basket